assalamualaikum n salam sejahtera

hai kawan2 nie hari pertama saya wat blog..rasa gembira..selamat dtg kt blog saya tau..still tak bnyk isi pun...ngah bljar2 lah nie...hehhehe

Tuesday, 19 June 2012

lama dah tak update blog nie...ehm today rasa nak bercerita lah..ehmm...rasa hari ini badan ku penat sgt..bukan penat wat banyak keje pun..tp dah dua hari tak boleh tido malam....jdk malam2 sampai kul 7pg tak tdo.....dah jdk macam burung hantu...siap boleh tgk bola siaran langsung lagi tau....if tergeja ak nie..dah bikin kek banyak2 tau....hahahah..memenuhkan masa yang terluang..esok pagi nak kena ambil kak ngah ak kat bus stand..balik dr terengganu ke bp....

No comments:

Post a Comment