assalamualaikum n salam sejahtera

hai kawan2 nie hari pertama saya wat blog..rasa gembira..selamat dtg kt blog saya tau..still tak bnyk isi pun...ngah bljar2 lah nie...hehhehe

Wednesday, 27 July 2011

about my family...

assalamualaikum n salamt sejahtera...kita nak crita pasal family lak..hehhe..nama kita zati iwani ...mmpunyai 7 org adk brdk termasuk sy....sy yg ketiga...mak saya namanya zaharah abd rahman suri rumah tangga n abah sy taib samsuri pesara tentera .....kami duduk kat batu pahat je.heheheh....kat kampung peserai...berdekatan ngan kedai makan tau...lapor je sng crik makanan..tppppppppppp if ada budget lah.hahhaahah...
ok my kak long namanya zaritha..ru je nikah dalam awl bulan julai itu hari....bertungkus lumus kami membuat kerja time ritu.....my kak ngah lak still stdy kat udm(unisza in degree) nama dia zarina...saya yg ketiga..heheheh...my sis lak...farah adilah yg keempat ..ngah nak g masuk u in degree kat uitm puncak alam...pndai kan dia...amin....yang kelima adk sy fatin nabihah skrg kat vokasional muar in jahitan..bgus2 nnti leh upah jht bj ngan dia lak...tak yah jauh2 ..dh de yg dekt....next fatimah aqilah..baru je form one...semoga hajtnya kesampaian if dia stdy hard...n lasty my adk bongsu ..nur aliah..ru darjah 4..kecik lg..tp bila ckp mulut macam bertih jagung..hahhaahhaha...





No comments:

Post a Comment